AUTOVERHUUR 

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Schagen? Dan bent u bij Autohopper Fakkert Schagen aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.

Bij onze vestiging kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto of bestelbus huren. Voor slechts € 19,- per dag kunt u op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heeft u een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Fakkert Schagen een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden neem contact op met ons via telefoonnummer 0224-213144 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Vakgarage Fakker Schagen is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Komt u uit Houten of omgeving dan bent u bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.